lorep consiquare

Амбицирани сме да помогнем на всички земеделци!

“Земеделски офис документи” предоставя на своите клиенти и земеделски консултации, осъществява услуги по покупко-продажба и наем на земеделски земи, както и съдействие, и консултация за възстановяване на земеделски земи и други.

Ние можем да бъдем ваш доверен партньор при изготвянето, разработването, управлението и депозирането на изискуемите документи в ресорни институции като Общинска служба “Земеделие” (ОСЗ), Областна дирекция “Земеделие” (ОДЗ), Държавен фонд “Земеделие” (ДФЗ) и Българска агенция за безопасност на храните (БАБХ).

Ние в “Земеделски офис документи” знаем, че подготовката на набора от документи, с които трябва да разполага всеки един земеделски стопанин, изисква време и немалко усилия и познания в тази област. “Земеделски офис документи” може да ви ги спести като улесним максимално тази процедура, защото ние сме амбицирани да помогнем на всички земеделци!

ИМАТЕ ВЪПРОС?

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Имате въпрос за нашите услуги или препоръка? Свържете се с нас на посочените телефон/мейл адрес или ни изпратете съобщение.